Catering-palvelua arkeen, juhlaan ja suurtapahtumiin

Pitopalvelustamme voit tilata ruokaa pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Valmistamme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista perinteistä kotiruokaa ja juhlaruokaa. Meillä on 15 vuoden kokemus pitopalvelusta niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin.

Riston Keittiö Oy on suomalainen perheyritys. Pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja tyytyväinen asiakaskunta on meille tärkein tavoite.

Suolaista vai makeaa? Vai molempia?

Jos vieraillasi on iso nälkä niin voit tilata meiltä keittoja tai perinteisiä pitopöydän antimia. Voimme myöskin grillata juhlapaikassa erilaisia ruokia toiveiden mukaan.

Pienempään nälkään voit tilata meiltä sämpylöitä, voileipiä tai salaatteja. Jokaiseen suomalaiseen juhlaan kuuluu kahvit, jonka keralle saat erilaisia kakkuja ja piirakoita.

Koska asiakas on meille tärkein, kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan ne, jotta Sinä onnistut juhlissasi.

Haluatko kaiken valmiina?

Voit noutaa ruuat itse Helsingin toimipisteestämme, tai tarvittaessa tulemme tuomaan ruuan tapahtumapaikalle. Voimme myöskin järjestää tarjoilut ja kattauksen, astiat ja jopa pöydät ja liinat sopimuksen mukaan. Sinä päätät!

Lisäksi vuokraamme yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden tilaisuuksiin telttoja, soppatykkejä, ruuanlaittovälineistöä ja muuta hyödyllistä tavaraa. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa palveluistamme ja voit tutustua toimintaamme.

Ja sitten syömään!

Soppatykki

Täältä kajahtaa isommallekin porukalle